Denis Suárez, Fernando Pacheco i José Gragera, presentats amb l'Espanyol (@RCDEspanyol)
Espanyol

Triple presentació a l'Espanyol: "Podem competir de tu a tu amb qualsevol equip"

L'Espanyol ha presentat Denis Suárez, José Gragera i Fernando Pacheco. El director esportiu, Domingo Catoira, satisfet per les operacions fetes al mercat d'hivern

Redacció Esport3Actualitzat

Tarda atapeïda a l'Espanyol. El club blanc-i-blau ha presentat de cop tres futbolistes, les tres darreres incorporacions del mercat d'hivern: José Gragera, Fernando Pacheco i Denis Suárez.

El gallec arriba cedit pel Celta, on ha viscut una situació atípica que li ha impedit jugar cap partit de futbol des que va començar la temporada.

"Físicament em trobo bé. Durant aquest temps he fet una preparació per simular partits i competició. Evidentment, no és el mateix que un partit real, però em trobo bé. Tinc moltes ganes que arribi el primer partit per poder començar a sumar i ajudar els companys. Amb dos dies he vist que el nivell de la plantilla és per tenir millors resultats dels que hem tingut fins ara. Personalment, li he dit a l'entrenador que em posi on vulgui perquè m'adaptaré. Tinc moltes ganes de jugar."

Per cert, Denis Suárez --que en principi jugarà cedit fins a final de temporada-- ha dit que no té res signat amb el Vila-real de cara la pròxima temporada i que el que passi al juliol ja es veurà. Més o menys el mateix ha dit el director esportiu, Domingo Catoria, que ha instat els aficionats blanc-i-blaus a gaudir del futbol del gallec mentre sigui aquí.

L'exporter de l'Almeria Fernando Pacheco va ser la darrera de les incorporacions. L'extremeny s'ha mostrat molt satisfet de poder convertir-se en jugador periquito.

"És un pas endavant en la meva carrera. A Almeria estava vivint una situació complicada i tenia ganes de sortir. No crec que tot el debat que s'ha viscut a l'Espanyol al voltant de la porteria em generi més pressió. La pressió me la poso jo mateix per intentar millorar cada dia. Ara es tracta de treballar per guanyar-me un lloc, sempre des de la humilitat i el respecte als meus companys."

Pacheco coincidirà amb Joselu, que ja va ser company seu a l'Alabès, i cap a qui s'ha desfet en elogis. Igualment confiat i satisfet s'ha expressat José Gragera, que arriba procedent de l'Sporting.

"Estic molt content de fitxar per l'Espanyol i poder aportar el meu granet de sorra a l'equip i al projecte. És veritat que he tingut més ofertes i propostes, però aquesta és la que volia. Em defineixo com un jugador treballador. M'agrada tenir la pilota però sobretot treballar per fer millors els meus companys."

En acabar la presentació, el director esportiu de l'Espanyol, Domingo Catoira i el conseller delegat, Mao Ye han fet una valoració del que ha estat aquest mercat d'hivern per al club blanc-i-blau. Catoira s'ha mostrat satisfet de la feina feta.

"Aquest és un procés que acaba de néixer, però a l'estiu ja teníem clar que ens havien quedat temes per resoldre. Era la prioritat d'aquest mercat d'hivern. Ho hem fet i creiem que la plantilla que tenim avui és millor que la que teníem fa justament un mes. Tenim opcions de competir de tu a tu amb qualsevol dels equips que estan al nostre voltant a la classificació. En aquest sentit, vull agrair a Chen Yansheng que hagi posat tots els recursos possibles a la nostra disposició."

Anar al contingut