Thomas Heurtel durant un partit amb el Reial Madrid
Thomas Heurtel, durant un partit amb el Reial Madrid
Bàsquet

Thomas Heurtel explica per què el van apartar del Reial Madrid

El base francès explica que va sortir la nit abans d'un partit de l'equip blanc i es mostra penedit

Redacció Esport3Actualitzat

Thomas Heurtel es va mantenir en silenci després de ser apartat del Reial Madrid per falta de disciplina. El base francès, que ja va tenir un problema anterior amb el Barça, també parla de la seva sortida de l'equip blaugrana en una entrevista a L'Équipe. Heurtel explica que no ha parlat fins ara perquè hi havia competicions en joc i no volia desestabilitzar l'equip blanc durant la competició. Es mostra penedit i es responsabilitza del que va passar: 

"Vaig sortir per Atenes el dia abans d'un partit. El context era complicat, l'equip vivia una ratxa de derrotes. Vaig destruir tot el que estava intentant construir amb un gran club com el Madrid. Si pogués tornar enrere, no cometria el mateix error. Vam tenir una reunió uns dies després, vaig demanar perdó. He pagat com un nen gran. No ho tornaré a fer."

Heurtel  també parla de la seva turbulenta sortida del Barça, quan l'expedició blaugrana el va deixar a Istanbul en saber que estava negociant amb el Madrid: 

"Els meus antics agents estaven negociant una sortida. Estaven parlant amb el Madrid. Jo ho sabia, però no el Barça, que es pensava que anava a fitxar amb el Fenerbahçe. Els meus agents em van demanar que viatgés amb l'equip a Istanbul. El Barça se'n va adonar abans del partit amb l'Efes. Al final de la nit, soc a l'aparcament i al peu de l'autobús em diuen: 'Marxem, tu et quedes. T'hem reservat un bitllet d'avió per a demà.'"

El base francès diu que lamenta haver amagat les negociacions que mantenia amb el Madrid mentre era jugador blaugrana:

"Està clar que hauria d'haver posat les cartes sobre la taula, haver dit amb qui estàvem negociant, fins i tot si corríem el risc que s'hi neguessin. El club sempre havia estat clar i just amb mi. Però el club i Sarunas Jasikevicius són dues coses diferents... Després de la seva arribada, tot va canviar. Després d'Istanbul, ni tan sols em van parlar. Va ser molt dur per a mi i per a la meva família."         

 

Finalment, El Reial Madrid ha decidit no comptar més amb Heurtel. El jugador ha acabat l'any que havia firmat de contracte amb els blancs i no continuarà a l'equip dirigit per Pablo Laso.

   

 

 

Anar al contingut