Tots els fills de Zidane són futbolistes
Futbol

Théo, el nou protagonista de la "nissaga de Zidanes"

El tercer fill de Zinedine Zidane, que encara juga amb el Juvenil A del Reial Madrid, segueix les petjades dels seus germans grans Enzo i Luca, i ja s'ha entrenat amb el primer equip

Redacció Esport3Actualitzat

Zinedine i Verónique Zidane van tenir quatre fills, tots quatre els van sortir futbolistes i es van formar a les categories inferiors del Reial Madrid. Enzo (25 anys) i Luca (22) van arribar a debutar amb el primer equip, però la seva participació va ser, únicament, testimonial i va aixecar força crítiques, pel protagonisme forçat que els va concedir el seu pare i entrenador. Ni l'un ni l'altre van triomfar i cap dels dos segueix, actualment, vinculat al club blanc (aquesta temporada Enzo s'ha quedat sense equip i Luca juga al Rayo Vallecano).

El tercer d'aquesta "nissaga de Zidanes" és Théo (18), que va néixer pocs dies després que el seu pare marqués un gol icònic contra el Bayer Leverkusen, en la final de la Champions de Glasgow, on els blancs van alçar la novena Copa d'Europa. Té un cos privilegiat, 195 cm d'alçada, i una tècnica que recorda la de Zinedine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Theo Zidane (@theo_zf10)

De moment, forma part del Juvenil A, però ja s'ha estrenat amb el Reial Madrid Castella que dirigeix un altre mite blanc, Raúl González. L'allau de lesions en la primera plantilla madridista ha fet que aquesta setmana Zidane l'hagi citat per entrenar-se amb els grans. Caldrà veure, ara, si segueix el camí marcat pels seus germans i es converteix, juntament amb el seu pare, en el quart membre del clan Zidane que juga amb la samarreta del club de Chamartín.

En el forn de Valdebebas també s'està coent l'últim membre de la família, el petit Elyaz (15), un altre prometedor futbolista, que juga com a lateral esquerre en el Cadet A del Reial Madrid.

 

Enzo, Luca, Théo i Elyaz tenen totes les facilitats i els avantatges que implica ser fill d'un mite futbolístic. Però també tenen la pressió d'aquella espasa de Dàmocles, que sempre els està apuntant, per ser qui són. És el preu de formar part de la "nissaga de Zidanes".

 

 

Anar al contingut