Futbol

Ter Stegen: "Hauria estat bonic enfrontar-me a Messi"

El porter blaugrana lamenta l'absència del seu company de vestidor al Barça en el partit amistós entre Alemanya i l'Argentina

Actualitzat

Marc-André ter Stegen, convocat amb Alemanya, ha comparegut en roda de premsa abans del partit amistós que la seva selecció ha de jugar contra l'Argentina. El porter blaugrana lamenta l'absència de Leo Messi, encara sancionat per la Conmebol per unes polèmiques declaracions, a la convocatòria de l'"albiceleste":

"Hauria estat bonic enfrontar-nos, però potser també és bo que no hi sigui. L'Argentina és una selecció perillosa també sense Leo."

 

Pel que fa a la rivalitat entre Ter Stegen i Manuel Neuer, del Bayern de Munic, per la titularitat a la porteria del combinat alemany, el porter del Barça ha tret ferro i dona per tancada una polèmica que va començar amb la seva reivindicació per tenir minuts amb la selecció d'Alemanya:

"Tenim una bona relació i no hi ha cap enfrontament. No estem barallats ni ha passat res que ens hagi portat discutir-nos."

 

Ter Stegen, abans de marxar convocat amb Alemanya, també ha tingut un moment per parlar als mitjans oficials del Barça aprofitant que diumenge passat, contra el Sevilla, va complir el partit número 200 defensant la porteria blaugrana:

"Trobo que està molt bé arribar a aquesta xifra. No és gens habitual. Estic millorant cada dia pels meus companys, per la meva família. Com a persona he millorat"

 

ARXIVAT A:
Ter StegenMessi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut