Espanyol

Sergio González: "El que ens dóna de menjar és la Lliga"

L'equip de Cornellà s'enfronta a la Reial Societat enmig de tota la polèmica sobre els partits amanyats que ara esquitxa el jugador Sergio García

Actualitzat

La Lliga continua enmig de tota la polèmica que esquitxa Sergio Garcia amb una presumpta implicació amb els partits amanyats amb l'Osasuna. El tècnic de l'Espanyol, Sergio González diu que aquests rumors "afecten cero, es comenta, s'especula però no els hi donem cap importància" i afegeix que el jugador "està com sempre, animat i actiu i intentant superar la derrota amb l'Athletic".

L'Espanyol s'enfronta aquest diumenge a les 17.00 amb la R. Societat. Després de la dolorosa derrota i eliminació de la Copa del Rei davant l'Athletic Club, l'Espanyol vol deixar tots els temes extra esportius de banda i centrar-se en la Lliga. "Estem en procés de recuperació, som éssers humans i és difícil acceptar la forma tan cruel com vam perdre. Era una oportunitat única però arribarem al partit de diumenge en bones condicions", explica Sergio González.

L'Espanyol té un objectiu, la vuitena posició, una posició molt important perquè podria garantir als de Cornellà-el Prat, l'accés a l'Europa League: "El més important és la capacitat que tingui l'equip per a passar pàgina del que va passar l'altre dia. El futbol com la vida continua i ja no hem de fer més referència a dimecres. El que ens dóna de menjar és la Lliga", assegura el tècnic.

El rival

Respecte el seu rival de diumenge González comenta que "la Reial Societat és un equip que es creixen a casa, tenen moltes alternatives amb la pilota i generen moltes ocasions de gol. Ha jugat molt bé amb els grans equips de la Lliga i els ha costat més amb els equips de mitja taula, si nosaltres estem al nostre nivell podem competir i guanyar-los".

L'Espanyol s'enfronta amb l'equip basc sense Fuentes, baixa per molèsties físiques, Cañas, baixa per sanció i tornen Mattioni i Duarte.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut