Sergi Busquets, la imatge de la frustració al final del partit
Sergi Busquets, la imatge de la frustració al final del partit
Barça

Sergio Busquets: "El Madrid ha estat més encertat a les àrees"

El capità ha dit que el "càstig ha estat excessiu, i més per les ocasions que hem tingut a la primera part"

Redacció Esport3Actualitzat

Sergio Busquets ha manifestat al final del partit que el "càstig ha estat excessiu, i més per les ocasions que hem tingut a la primera part". El capità blaugrana ha afegit que ja esperava un partit d'aquestes característiques, on el Barça disposaria d'una mica més de pilota:

"Quan no talles el joc, no estàs atent a les vigilàncies, sempre et generen perill. No considero que haguem fet un mal partit, però el futbol és així".

El migcampista del Barça té clar que l'errada de Sergiño ha estat "una llàstima". "Ha estat un partit en què qui marcava primer tenia molt de guanyat", per concloure amb una fase lapidària:

"Ells han estat més encertats a les àrees."

De les jugades polèmiques "no hi ha res a dir, s'ha acabat el partit i l'àrbitre ha estat bastant bé. No tinc res a dir". Busquets ha acabat dient:  "S'ha obert una escletxa, estem creixent i recuperant jugadors, segur que anirem millorant."

El porter del Reial Madrid Thibaut Courtuois reconeixia que ha estat "una victòria important" i ha dit que el Barça sempre estarà lluitant per la Lliga, "malgrat els cinc punts que porten ara de desavantatge".

RESUM DEL BARÇA-REIAL MADRID

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut