Barça

Sergi Roberto reivindica el seu paper en el nou Barça

"L'entrenador m'està donant confiança i jo vull ser important en aquest equip", diu el reusenc, que va destacar i va veure porta jugant d'interior

Actualitzat

Sergi Roberto va ser titular contra el Betis jugant d'interior i va ser, per segon partit consecutiu, dels destacats de l'equip. El reusenc, a més, va coronar la seva actuació marcant el segon gol de l'equip.

"Estic content. Ja vaig fer un bon partit al Bernabéu i crec que avui també he jugat bé. L'entrenador m'està donant confiança i això és el que vull. Vull ser important en aquest equip, que és l'equip de la meva vida", va comentar al final del matx. Les seves declaracions no són gratuïtes: dies enrere es va filtrar l'interès del Chelsea i el Manchester United per ell davant la possible arribada de més migcampistes al Barça i tenint en compte que té una clàusula de rescissió de 40 milions d'euros.

Amb el seu gol, Roberto es va estrenar, a més, a la Lliga. El dorsal 20 del Barça ja suma set gols en el primer equip, però fins ara els havia obtingut tots a la Copa del Rei i a la Champions, sent el més especial el que va marcar contra el París Saint-Germain.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut