Barça

El Barça es refà de la patacada de la Supercopa davant un innocent Betis (2-0)

Els gols de Tosca en pròpia porta i de Sergi Roberto han permès el Barça d'Ernesto Valverde iniciar-se a la Lliga amb victòria. Messi ha estavellat tres pilotes al pal i Deulofeu ha donat les dues assistències de gol

Actualitzat

El Barça d'Ernesto Valverde ha iniciat el seu camí a la Lliga amb un triomf plàcid sobre el Betis (2-0). Tot i que no ha desplegat un gran joc, l'equip blaugrana n'ha tingut prou amb dos gols gairebé consecutius en el tram final de la primera meitat per superar l'equip de Quique Setién.

Necessitava el Barça un partit sense ensurts després de la sacsejada que va suposar la Supercopa d'Espanya contra el Reial Madrid, resolta a favor dels blanc per un global de 5-1. A l'espera dels reforços que puguin arribar, l'equip ha resolt la primera prova. 

Tot i que privat de jugadors importants, com Piqué, Iniesta o Luis Suárez, el Barça ha retrobat les bones sensacions que havia ofert a la pretemporada. Leo Messi ha capitalitzat el joc ofensiu del Barça, però se li ha resistit el gol. L'argentí ha estavellat tres pilotes al pal i fins i tot se li ha adjudicat en un inici l'autoria del primer gol, marcat en pròpia porta per Tosca en intentar desviar una passada de Deulofeu (36').

Deulofeu assisteix, Sergi Roberto marca

L'extrem gironí ha estat dels més destacats, fent les assistències dels dos gols blaugranes. El segon ha arribat tan sols tres minuts després, en una internada de "Deulo" amb passada al cor de l'àrea que Sergi Roberto ha rematat sense oposició (39').

Roberto, jugant d'interior en el lloc d'Iniesta, ha tornat a ser dels més destacats de l'equip. També ha sorprès positivament Nelson Semedo, titular al lateral dret, i que ha fet un desplegament de condicions físiques i s'ha permès alguna "delicatessen" tècnica.

El nou Betis de Quique Setién, un equip molt verd encara, ha tingut la seva millor opció entre els dos gols del Barça, quan Sergio León s'ha plantat sol davant Ter Stegen, però Mascherano ha tallat providencialment la jugada. L'equip andalús no ha tingut esma per amenaçar el domini blaugrana ni a la segona part, quan els de Valverde han abaixat el ritme.   

Anar al contingut