Futbol

Sebastián Coates, de l'Sporting de Portugal, salva la vida al seu porter

El central uruguaià va evitar que Romain Salin s'ofegués després de topar amb el cap contra el pal de la porteria

Actualitzat

L'Sporting Club de Portugal va encaixar aquest diumenge 4 gols en la seva visita al camp del Portimonense, en partit de la Lliga portuguesa, un fet que no devia deixar contents els seus seguidors. Aquesta vegada, però, el porter Romain Salin i el central Sebastián Coates van quedar fora de les crítiques perquè tots dos van protagonitzar un fet que va molt més enllà del resultat: Coates li va salvar la vida al seu company. Literalment.

Va ser en la jugada del segon gol del Portimonense, al límit del descans. Salin es va estirar per intentar aturar l'ajustat xut de Shoya Nakajima amb tanta mala fortuna que es va donar un violent cop al cap contra el pal i va quedar estabornit.

Mentre l'equip local celebrava el gol, Sebastián Coates es va adonar que Salin s'estava ofegant i immediatament li va posar els dits a la boca per evitar que s'empassés la llengua i es quedés sense oxigen, mentre cridava a les assistències. La seva ràpida intervenció va evitar un desenllaç fatídic. Salin va ser atès pels serveis mèdics i va ser substituït. Coates, que celebrava el seu 28è aniversari justament aquell dia, va marcar un gol a la segona part, però no va poder evitar la derrota dels lleons.      

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut