Sorribes durant el partit contra Beatriz Haddad
Sorribes durant el partit contra Beatriz Haddad (EFE)
Tenis

S'acaba el somni de Sorribes a París

La castellonenca ha protagonitzat el tercer partit més llarg de la història de Roland Garros a la categoria femenina

Redacció Esport3Actualitzat
  • Sara Sorribes, 132a del món, no s'ha pogut classificar per als quarts de final de Roland Garros. La castellonenca ha caigut contra la brasilera Beatriz Haddad. Les dues han protagonitzat el tercer partit femení més llarg de la història del torneig amb una durada 3 hores i 51 minuts.
  • En el set definitiu, Sorribes no ha pogut forçar el tie break i Haddad s'ha emportat la victòria. Des de l'any 1966 que no hi havia una jugadora brasilera en uns quarts de Roland Garros.
  • La nord-americana Coco Gauff, sisena cap de sèrie, no ha fallat i per tercer any consecutiu ja és als quarts de final després de derrotar l'eslovaca Anna Karolina Schmidlova, per 7-5 i 6-2. Ara, Gauff s'enfrontarà amb la polonesa Iga Swiatek. Totes dues reeditaran de la final de l'any passat.
  • Per la seva banda, la número 1 del món està en un excel·lent moment de forma i sembla que va directa a aixecar el seu tercer Roland Garros consecutiu. Swiatek ha superat a la ucraïnesa Lesia Tsurenko, que ha abandonat quan estava a punt de perdre la primera mànega, 5-1.
  • Francisco Cerúndolo ha fregat el miracle contra el danès Holger Rune, sisè cap de sèrie. L'argentí ha caigut després de forçar un súper-tie break al cinquè set i de gairebé quatre hores de joc.
  • Ara, Rune s'enfrontarà per un lloc a les seves primeres semifinals amb el noruec Casper Ruud, el mateix que el va derrotar fa un any a quarts. Ruud ha superat en tres sets Nicolás Jarry. El tenista xilè ha tingut les seves opcions, però finalment l'escandinau ha sabut reaccionar i, ben reforçat amb el seu servei, no ha deixat escapar la victòria.
  • Alexander Zverev s'ha imposat a Grigor Dimitrov per un clar 6-1, 6-4 i 6-3 i s'enfrontarà a l'argentí Thomas Martin Etcheverry, número 49 del món, als quarts de final.
Anar al contingut