MotoGP

Rossi podria deixar Yamaha per córrer amb Ducati els dos pròxims anys

La premsa italiana ja dóna per fet que el pilot Valentino Rossi correrà els pròxims dos anys amb l'escuderia Ducati. D'aquesta manera, deixaria enrere una etapa de grans èxits com a pilot de Yamaha, amb la qual competeix des de 2004, i on té com a company d'equip l'espanyol Jorge Lorenzo, actual líder del Mundial de MotoGP, fet que que provoca una creixent rivalitat entre ambdós corredors.

Actualitzat
Segons el diari "Il Messaggero", el bon moment que travessa el mallorquí ha generat una rivalitat entre ambdós pilots. Aquesta és, doncs, la causa que motivaria Il Dottore a abandonar Yamaha, coincidint amb l'acabament del seu actual contracte, i que l'abocaria a plantejar-se firmar amb l'escuderia de l'australià Casey Stoner.

Es diu que Rossi va pressionar Yamaha perquè elegís entre ell i Jorge Lorenzo, però l'escuderia va manifestar el seu desig de comptar amb tots dos en el seu equip, i no és d'estranyar ja que l'espanyol va primer a la classificació i la seva joventut i empenta prometen.

"Il Messaggero" remarca que Rossi, que es troba pràcticament recuperat de la caiguda que va patir durant els lliures del GP d'Itàlia, s'ha sentit "traït" i és per això que ha decidit parar-se a escoltar les propostes de l'italiana Ducati, que ja fa molts anys que truca a la seva porta.

Jorge Lorenzo, segons "La Gazzetta dello sport", assegura que veu "vermell" el futur de Rossi. Tot i així, confessa que "hauria preferit que es quedés amb mi a Yamaha, per afrontar-nos amb la mateixa moto".

Sigui com sigui, Yamaha té un bon futur assegurat. Pot ser que guanyin aquest Gran Premi i molts d'altres, però si l'italià definitivament marxa a Ducati, perdran el que ha estat fins ara el seu millor corredor.


Anar al contingut