Primoz Roglic
Roglic en el moment de travessar la línia de meta (EFE)
Ciclisme

Roglic i Pogacar imposen la seva llei a la París-Niça i la Tirrè-Adriàtic

Els eslovens han guanyat la penúltima etapa de les respectives competicions i són guanyadors virtuals de la general

Redacció Esport3Actualitzat

Primoz Roglic s'ha imposat a l'etapa reina de la París-Niça amb final al Col de Turini i té molt a prop la victòria a la general. L'eslovè té 47" de distància amb el segon classificat, Simon Yates, quan només falta una etapa per disputar-se.

En els 155,2 km d'aquest dissabte, Roglic ha tingut una llarga disputa amb els seus rivals directes durant els 15 km d'ascens al Turini. El triple guanyador de la Vuelta ha sabut jugar les seves cartes i a 400 metres del final ha fet un atac que ningú ha pogut contrarestar.

La vuitena i última etapa d'aquest diumenge sortirà des de Niça i tindrà un recorregut curt (115,6 km) però complex, ja que inclourà 5 ports.

Pogacar, el més ràpid a la Tirrè-Adriàtic

A la Tirrè-Adriàtic continua el recital del també eslovè Tadej Pogacar, que s'ha imposat a l'etapa més dura de la cursa dels dos mars amb la doble ascensió al cim del Carpegna. Segona victòria parcial del millor ciclista del moment, que ja s'havia imposat a la quarta etapa. Victòria en solitari en un recorregut de 215 km amb un atac a 17 km de meta.

Enric Mas ha caigut al tram final d'etapa i ha quedat fora de la lluita pel podi. Pogacar lidera la prova amb 1'52" de marge respecte a Jonas Vingegaard i 2'33" del tercer, Mikel Landa.

Aquest diumenge acaba la cursa amb una etapa en bucle a San Benedetto del Tronto amb un recorregut de 159 km.

Anar al contingut