Federer i Nadal durant el darrer partit del suís com a professional
Federer i Nadal durant el darrer partit del suís com a professional (Reuters)
Tenis

Roger Federer: "No oblidaré mai el que va fer Rafa Nadal per mi"

El ja extenista suís parla de l'esforç que va fer el manacorí per poder jugar a la Laver Cup en el seu comiat

Redacció Esport3Actualitzat

Fa prop d'una setmana del seu adeu, però Roger Federer continua mostrant-se emocionat per com va anar el seu comiat. El suís, considerat per molts com el millor de la història, va deixar el tenis professional a la Laver Cup, en un partit de dobles amb el seu gran rival i amic Rafa Nadal.

El resultat --derrota contra Tiafoe i Sock-- va ser del tot secundari. I és que un cop es va acabar el partit, totes les mirades es van centrar en Federer... i també en Rafa Nadal. Les dues llegendes del tenis van compartir junts molts records de les seves carreres esportives.

En una nova entrevista, Roger Federer ha parlat de Rafa Nadal i ha revelat la conversa que van tenir tots dos setmanes abans de la Laver Cup.

"Vaig parlar amb Rafa Nadal després del US Open i li vaig dir que no estava al 100% per jugar el dobles. Li vaig dir que el tindria informat, però de seguida em va contestar i em va dir que faria tot el possible per ser amb mi a Londres. Va ser un esforç increïble d'ell i no oblidaré mai el que va fer per mi."

"Em va tornar a demostrar el que representem l'un per l'altre i el respecte que ens tenim. Vaig pensar que seria bonic, una meravellosa història per a nosaltres, per a l'esport, per al tenis i potser més enllà. El final va ser millor del que mai hauria pensat."

Un dels moments més emotius va ser amb l'actuació musical d'Ellie Goulding, quan es va veure Federer i Nadal plorant junts a la banqueta.

"Crec que va ser preciós. En aquell moment em vaig oblidar de tot i crec que vaig tocar la mà a en Rafa com a senyal d'agraïment."

Anar al contingut