Rodrigo Corrales, atès pels serveis mèdics de la selecció espanyola d'handbol (@REFBalonmano)
Handbol

Rodrigo Corrales es lesiona al genoll esquerre després de caure-li una tanca mentre s'entrenava

El porter de la selecció espanyola ha rebut l'impacte d'un dels panells publicitaris de leds que envolta el Lanxess Arena de Colònia mentre s'exercitava amb els seus companys, i es podria perdre el partit decisiu de dissabte contra França

Actualitzat

El porter de la selecció espanyola d'handbol Rodrigo Corrales ha protagonitzat l'ensurt de la jornada: s'ha donat un cop al genoll esquerre quan li ha caigut a sobre de la cama un dels panells publicitaris de leds que envolta la pista de joc del Lanxess Arena de Colònia durant l'entrenament del conjunt espanyol.

El jugador, que ha estat atès immediatament pel metge de la selecció, el doctor Juan José Muñoz Benito, s'ha fet una "contusió important" a la cama esquerra, que malgrat que en principi no ha afectat els ossos, preocupa als serveis mèdics del conjunt espanyol.

"Ha rebut un traumatisme molt fort al genoll i la cama esquerra que li han provocat una abrasió i un fort hematoma. El que ens preocupa és que el cop l'ha enxampat girant el genoll quan intentava evitar la caiguda de la tanca", ha explicat el doctor Muñoz Benito.

En les pròximes hores Corrales s'haurà de sotmetre a més proves mèdiques per saber l'abast exacte de la lesió i si podrà estar disponible per al decisiu partit d'aquest dissabte contra França.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut