Raúl Entrerríos celebra un dels seus gols contra Macedònia (EFE)
Handbol

Espanya supera Macedònia en una gran segona part i suma la quarta victòria al Mundial (21-32)

Els espanyols només guanyaven d'un gol al descans, però han sentenciat a la represa amb un gran Gonzalo Pérez de Vargas, escollit millor jugador del partit, amb 18 aturades

La selecció espanyola d'handbol continua comptant els seus partits del Mundial per victòries. Aquest dimecres, la víctima ha estat Macedònia. Els de Jordi Ribera s'han imposat per un clar 21-32, que han fonamentat el seu triomf en una segona part extraordinària. Els espanyols només guanyaven d'un gol al descans, 12-13.

Gonzalo Pérez de Vargas, amb 18 parades, l'han triat millor jugador del partit. El porter del Barça, fins i tot, ha marcat dos gols per penalitzar l'atac amb la porteria buida dels macedonis.

La selecció macedònia dirigida per Raúl González ha encaixat un 9-19 de parcial en el segon temps. El català Aleix Gómez, amb sis gols, i el també blaugrana Raúl Entrerríos, amb cinc dianes, han estat els més encertats en atac. La victòria ha certificat matemàticament la classificació per a la segona fase. Dijous, partit important contra Croàcia, també classificada.