Dani Sarmiento, agafat per la samarreta per un jugador de la selecció japonesa (EFE)
Handbol

Espanya pateix per superar el Japó i suma la tercera victòria consecutiva al Mundial (26-22)

La selecció espanyola només ha pogut imposar la seva superioritat en la segona part i ha acabat guanyant amb més problemes dels previstos al conjunt asiàtic

La selecció espanyola d'handbol ha suat el seu tercer triomf al Mundial. Els homes de Jordi Ribera han derrotat el Japó per 26-22, una victòria treballada davant una sorprenent selecció asiàtica. De fet, els nipons guanyaven al descans per un inesperat 10-11.

En el segon temps, Espanya ha imposat la seva superioritat i ha acabat remuntant el resultat advers. Ferran Solé, amb vuit gols, i Raúl Entrerríos, amb cinc dianes, han estat els més encertats en atac. El pròxim partit dels espanyols serà dimecres contra Macedònia.