Ricky Rubio durant els Jocs de Tòquio (Reuters)
Bàsquet

Ricky Rubio, traspassat als Cleveland Cavaliers

El base del Masnou forma part d'un acord on els Timberwolves també s'asseguren una selecció en la segona ronda del Draft de 2022

Redacció Esport3Actualitzat

La nit del Draft a l'NBA sempre ofereix sorpreses en forma de traspassos inesperats. I aquesta matinada, no ha estat menys. Els Minnesota Timberwolves han traspassat Ricky Rubio als Cleveland Cavaliers. Els de Minneapolis envien el base del Masnou a la franquícia d'Ohio i, tanmateix, s'asseguren una elecció de segona ronda en el Draft de 2022, a canvi d'incorporar Taurean Prince.

Aquesta informació l'ha avançat el periodista especialista en l'NBA Adrian Wojnarowski a les seves xarxes socials.

 

 

Amb l'arribada a Cleveland, Rubio aportarà la seva qualitat després d'haver-ho fet ja en altres equips de l'univers NBA com els Utah Jazz o els Phoenix Suns. En la seva última temporada a l'NBA ha fet una mitjana de 8,6 punts, 3,3 rebots i 6,4 assistències en els 68 partits que ha disputat. L'exblaugrana, actualment disputant els Jocs Olímpics de Tòquio, està oferint grans actuacions i està exercint de líder de la selecció espanyola.

 

Però no ha estat l'única sorpresa de la nit, més tard Los Angeles Lakers han dinamitat la nit del draft de l'NBA amb aquest fitxatge bomba amb l'objectiu de tornar a lluitar per l'anell de campió.

Anar al contingut