Rosell i Neymar en la presentació del jugador, l'estiu passat. (Foto: EFE)
Futbol

Reunió clau de la junta directiva del Barça, aquest dilluns

La junta directiva del Barça té planificat reunir-se aquest dilluns per tractar diversos temes importans de l'actualitat blaugrana. Les conclusions d'aquesta reunió s'explicaran en una roda de premsa posterior que Esport3 oferirà en directe, al programa "Esport Club", a partir de les 19.30. El "nou Camp Nou" i el contracte de Neymar són els afers més candents.

Actualitzat

La junta directiva del Barça té planificat reunir-se aquest dilluns per tractar diversos temes importans de l'actualitat blaugrana. Les conclusions d'aquesta reunió s'explicaran en una roda de premsa posterior que Esport3 oferirà en directe, al programa "Esport Club", a partir de les 19.30.

La setmana comença amb dos temes candents que afecten el club. En primer lloc, la junta ha de començar a prendre decisions i farà una proposició sobre l'anomenat "nou Camp Nou", la possible remodalació o la construcció d'un estadi i el finançament que s'hi pot trobar.

D'altra banda, s'espera que el club es pronunciï sobre la informació que el diari "El Mundo" ha publicat en relació amb el contracte de Neymar. El rotatiu madrileny assegura que ha tingut accés al document i explica que el Barça hauria pagat 95 milions pel jugador, i no els 57 que es van reconèixer en el moment del fitxatge.

Anar al contingut