Caeleb Drassel en la final dels 100 papallona de Tòquio 2020 (Reuters)
Caeleb Drassel en la final dels 100 papallona de Tòquio 2020 (Reuters)
jocs olímpics

Rècord de Caeleb Dressel i primera victòria de Ledecky davant de Titmus

El nedador de Florida suma un nou or a Tòquio 2020 en un gran duel enfront de Milák en els 100 papallona

Redacció Esport3Actualitzat

Caeleb Dressel ha guanyat el seu tercer or a Tòquio 2020 en una exhibició en els 100 papallona i ha aconseguit el rècord del món amb un temps de 49.45 segons. El nedador de Florida, que va veure com l'hongarès Kristóf Milák establia un rècord olímpic (50.31) en les semifinals, ha tornat a demostrar que és el rei absolut en l'estil papallona i un possible successor a l'aigua de Michael Phelps.

Milák, que té el rècord del món en 200 papallona, ha fet un gran canvi de ritme en els darrers 50 metres, però Caeleb ho veia a venir i ha guardat forces per donar-ho tot en l'últim tram. Al final, or per a Dressel, a 23 centèsimes de Milák. El nedador nord-americà no podrà fer ple i guanyar les sis medalles, ja que tot i els seus esfoços per remuntar, no ha pogut passar de la cinquena posició en la prova de relleus mixtes 4x100.

 

Ledecky per fi supera Titmus

Després de les victòries d'Ariarne Titmus en les proves de 200 i 400 lliures, Ledecky ha reivindicat el seu tron en la final dels 800 lliures i s'ha penjat la medalla d'or amb un temps de 8.12.57. Sembla que les dues nedadores tenen dinàmiques oposades: mentre que l'australiana va començar en plena forma i ara potser acusa els esforços, Ledecky sembla que ja ha agafat el ritme després d'un inici de Jocs en què va encaixar més derrotes, en busca de la medalla d'or, que en tota la seva carrera com a nedadora.

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut