Ramon Robert, conseller delegat de l'Espanyol
Espanyol

Ramon Robert deixarà de ser el conseller delegat de l'Espanyol

La mà dreta del president i màxim accionista del club blanc-i-blau, Chen Yansheng, deixa el càrrec després de gestionar l'Espanyol els darrers dos anys

Actualitzat

Segons ha avançat pericosonline, el fins ara conseller delegat de l'Espanyol, Ramon Robert, deixarà en breu el seu càrrec. Ha estat una decisió del president i màxim accionista de l'entitat, Chen Yansheng.
Robert havia entrat com a conseller de màrqueting el 2012, amb Joan Collet, i va passar a comandar la transició en el club amb l'arribada de l'empresari xinès.
Però la seva gestió, especialment en la gestió esportiva d'aquest estiu, ha desgastat la confiança de la resta de consellers i del mateix Yansheng, sobretot pel que fa al càlcul del límit salarial i del pressupost per a fitxages.
Robert ja va perdre poder a l'agost amb la creació del director general esportiu, càrrec que ocupa Òscar Perarnau. I abans del Nadal, part de les atribucions com a portaveu del club van quedar en mans dels dos vicepresidents de l'entitat: Adolf Rousaud, que queda com a home fort de l'entitat i president de la Comissió Executiva, i Carlos García Pont, que assumirà les tasques diàries.

 

Anar al contingut