L'ATP actualitza el calendari provisional per al final del 2020 (Reuters)
Tenis

Rafael Nadal es desfà de Nick Kyrgios i passa als quarts de final de l'Open d'Austràlia

El mallorquí supera un dur rival en quatre sets i s'enfrontarà amb Dominic Thiem per un lloc a les semifinals

Actualitzat

Rafael Nadal avança amb pas ferm en el primer Grand Slam de la temporada. El tenista mallorquí s'ha desfet en quatre sets de Nick Kyrgios -6-3, 3-6, 7-6 (8-6) i 7-6 (7-4)- per accedir als quarts de final de l'Open d'Austràlia. El repte no era senzill. L'imprevisible Kyrgios, capaç de descentrar el seu rival amb alguna de les seves sortides de to, comptava a més del seu gran talent amb el favor del públic local. 

A l'hora de la veritat, tot i que Kyrgios ha venut cara la seva pell, Nadal només ha cedit un set, el segon, per continuar el seu camí cap a les instàncies finals del primer Grand Slam de la temporada i per mantenir el número 1 mundial. Als quarts de final, el de Manacor se les haurà amb Dominic Thiem. El tenista austríac s'ha desfet fàcilment de Gaël Monfils (6-2, 6-4 i 6-4)

Abans, el suís Stan Wawrinka ha eliminat el rus Daniïl Medvédev en cinc sets, i Alexander Zverev ha liquidat en tres sets Andrei Rublev. Suís i alemany es veuran les cares als quarts de final i el supervivent se les haurà amb el guanyador del Nadal-Thiem per un lloc a la gran final.  

Anar al contingut