Nadal, durant un entrenament a les instal·lacions olímpiques (EFE)
Tenis

Rafael Nadal disputarà els individuals i els dobles als Jocs Olímpics de Rio

El tenista balear, que encara no ha reaparegut després de lesionar-se el canell a Roland Garros, jugarà en el quadre individual, en el doble masculí fent parella amb el català Marc López i en el doble mixt juntament amb Garbiñe Muguruza

Actualitzat

Rafael Nadal disputarà les tres disciplines a les quals està inscrit als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. El tenista balear, que encara no ha reaparegut després de lesionar-se el canell a Roland Garros, jugarà en el quadre individual, en el doble masculí fent parella amb el català Marc López i en el doble mixt juntament amb Garbiñe Muguruza.

Nadal, que encara arrossega molèsties al canell lesionat, ha pres la decisió després del segon dia d'entrenaments a les instal·lacions olímpiques de Rio, on estava acompanyat pel seu oncle i entrenador Toni Nadal, per la capitana de l'equip espanyol de Copa Davis, Conchita Martínez, i pel metge Ángel Ruiz-Cotorro.

"Jugaré l'individual i tot el que es pugui. He parlat amb la Conchita, amb el meu metge i amb mi mateix. M'he entrenat bé. La situació del canell no és la ideal però no ha anat a pitjor. I això és una bona notícia. Som aquí i aquesta és l'opció. Farem el possible per competir bé", ha confirmat el tenista manacorí, que d'aquesta manera posa fi als rumors sobre una possible baixa de cara als Jocs.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut