Tenis

Rafa Nadal s'enfrontarà amb el britànic Alex Bogdanovic en la primera ronda de Wimbledon

Rafael Nadal s'enfrontarà en la primera ronda del Torneig de Wimbledon amb el britànic d'origen serbi Alex Bogdanovic, que hi participa amb una invitació especial. Nadal, que mai ha aconseguit passar de la tercera ronda d'aquest Grand Slam sobre herba, ha manifestat que li agradaria guanyar-lo. Pel que fa als aparellaments catalans, han quedat de la manera següent: Robredo-Greul, Portas-Clement, Montañés-Zib i Beto Martín-Alessio di Mauro. Per la seva banda, el suís Roger Federer, defensor del títol, s'enfrontarà amb el francès Richard Gasquet.

Actualitzat

El número 1 del món suma 41 victòries consecutives i ha igualat el rècord de Bjorn Borg. Dels aparellaments, també destaquen el partit entre Juan Carlos Ferrero i Fernando Vicente, i el de Fernando Verdasco contra Vincent Spadea.

Pel que fa al quadre femení, la defensora del títol, Venus Williams, es trobarà amb la també nord-americana Bethanie Mattek, mentre que la número 1 del món, la francesa Amelie Mauresmo jugarà en la primera ronda davant la croata Ivana Abramovic, que ve de la fase prèvia. 

Anar al contingut