Quique Setién va ser acomiadat del Barça el 17 d'agost (Reuters)
Lliga de Campions

Quique Setién: "És una derrota dolorosa per a l'afició i per al club que representem"

El tècnic blaugrana ha donat la raó a Gerard Piqué i ha deixat en mans del president la seva continuïtat al capdavant de l'equip

Redacció Esport3Actualitzat

El Futbol Club Barcelona ha viscut la seva pitjor nit a la Lliga de Campions. El Bayern de Munic ha passat per sobre del conjunt blaugrana en la que ha estat una golejada històrica. Després del partit, l'encara entrenador del Barça, Quique Setién, ha destacat la duresa del resultat: "És una derrota dolorosa, són massa gols; l'equip s'ha vist desbordat per la contundència del Bayern." El tècnic blaugrana també ha volgut demanar disculpes a l'afició pel partit de l'equip.

"És una derrota dolorosa per a l'afició i per al club que representem. No hi ha cap missatge constructiu de cara a l'afició que pugui servir avui. És molt dur i en som conscients. Ara mateix estem tremendament frustrats."

El tècnic blaugrana ha fet referència a les declaracions de Gerard Piqué després del partit.

"Quan Piqué fa una referència així, alguna cosa hi deu haver de veritat. Hi ha una frustració enorme i caldrà prendre decisions pensant en el futur."

Per últim, Quique Setién ha fet referència al seu futur i als dos anys que li queden encara de contracte com a entrenador del Barça.

"El meu futur? S'ha de fer una reflexió com cal després d'una derrota tan humiliant i dolorosa. Soc conscient de què suposa una derrota d'aquestes característiques i que la credibilitat de l'entrenador disminueix després d'això. Això, però, no és el que més em preocupa ara mateix."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut