Futbol

Quique Sánchez Flores: "Això és futbol, és un joc d'errors. Ens ha perjudicat, però forma part del joc."

El tècnic de l'Espanyol assegura que no pot retreure res al seu equip i afegeix que dels errors s'aprèn

Actualitzat

El tècnic de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, ha sortit en roda de premsa decebut del resultat i conscient que els errors de l'equip els han perjudicat després d'una molt bona primera part. Sobre la primera errada, la de Jurado, el tècnic blanc-i-blau assegura que "això és futbol, és un joc d'errors. Ens ha perjudicat, però forma part del joc i n'hem comès dos d'una envergadura important. Jurado és un gran futbolista, ens ha donat molt i estem molt contents amb ell. També parlaré amb Aaron. El vestidor està tocat, demà estarem millor. No tenim res a criticar als jugadors".

Tot i això Sánchez Flores està content amb els primers 45 minuts "és un joc d'estratègia, d'esforços i d'idees. Hem estat molt sencers fins el primer gol, però llavors les emocions ens han superat, ens ha fet molt mal. Tenim molts motius per ser feliços, aprendrem dels errors i seguirem creixent."

Per tant el tècnic assegura que "no puc dir res a l'equip, senzillament no ens podíem imaginar que deixaríem Suárez sol davant del porter dues vegades en un mateix partit". "Tenim uns jugadors molt entregats i em quedo amb que no ens han passat per sobre. El Barça és un equip que si et despistes et pot humiliar i no ho han fet", ha afegit Sánchez Flores.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut