Els aficionats del Liverpool podran tornar a Anfield en l'última jornada de la Premier League
Futbol internacional

Públic a la Premier League per a l'útima jornada de lliga

El primer ministre britànic, Boris Johnson, anuncia que hi haurà públic per a l'última jornada de la Premier League el 17 de maig. Es permetrà l'accés de 10.000 seguidors a cada estadi.

17 de maig. Aquesta és la data que ha marcat el primer ministre britànic, Boris Johnson, perquè torni el públic als estadis de futbol anglesos. Coincideix amb l'última jornada de la Premier League i aquests són els partits previstos.

El govern permetrà l'entrada de 10.000 seguidors a cada estadi. Coincideix amb l'última jornada de lliga; però, per dates, en queden fora les semifinals i final de la FA Cup que es juguen a Wembley. Si no mou les seves dates, s'hauran de jugar a porta tancada i sense públic.

De cara a l'Eurocopa, programada per al juny, sí que podrien entrar 10.000 espectadors en els set partits planificats a Londres: tres de la fase de grups, un de quarts de final, les dues semifinals i la final, tots a Wembley.

Un altre gran esdeveniment esportiu que es veuria afectat per aquestes mesures és Wimbledon. Té previst obrir el 28 de juny i es treballa amb la possibilitat de fer un torneig amb capacitat reduïda.

 

Anar al contingut