Portugal empata a Bòsnia (0-0), mentre que Croàcia i Irlanda acaricien l'Eurocopa

Jornada dels partits d'anada de la repesca per a l'Eurocopa 2012, amb eliminatòries pràcticament decidides i d'altres obertes. És el cas de Portugal, que amb un empat (0-0) a Bòsnia deixa oberta l'eliminatòria oberta. En un altre partit, Irlanda ha golejat Estònia (0-4) i ha convertit la tornada en un tràmit. També acaricia el bitllet per a l'Eurocopa Croàcia que ha derrotat Turquia (0-3). Finalment, la República Txeca ha vençut 2-0 Montenegro.

Desconeixem si els càntics des de la graderia corejant el nom de Messi han descentrat Cristiano Ronaldo, però, en tot cas, el jugador del Reial Madrid no ha pogut marcar contra Bòsnia, que, en canvi, sí que ha pogut sentenciar en els últims 20 minuts de partit. La millor ocasió l'ha fallat Ibisevic. L'empat a zero deixa la classificació per a l'Eurocopa del 2012 pendent del partit de tornada.

En canvi, Croàcia sembla que ha sentenciat la seva eliminatòria després de golejar Turquia a Istanbul. No s'havien jugat tres minuts quan Ivica Olic a boca de canó ha obert el marcador. A la mitja hora de joc, un hàbil Mario Mandzubic ha aprofitat la seva major envergadura per superar de cap al seu marcador i fer pujar el 0-2. El mateix jugador ha marcat el tercer en la segona part després de rematar una pilota de cap lliure de marca.

Irlanda tampoc ha tingut problemes per golejar una fluixa Estònia en el seu desplaçament a Tallin. Abans del primer quart d'hora de joc, Andrews ha firmat el primer gol. El segon no ha arribat fins ben entrada la segona meitat i l'ha marcat de cap Jonathan Walters. Tot seguit, un oportú Robbie Keane feia el 0-3 davant del descontrol de la defensa d'Estònia, que en la primera meitat ja havia perdut, per doble amonestació, el defensa Stepanov i, posteriorment, en el 71, Piroja. Keane, de penal, ha tancat el pòquer de gols i converteix la tornada en pur tràmit.

La República Txeca no ha fallat davant del seu públic i ha encarrilat la seva classificació per a l'Eurocopa. La selecció de Montenegro, que es conformava amb l'empat, ha encaixat el primer gol en el minut 62. L'autor, Pilar. En el temps afegit, Sivok ha establert el 2-0 definitiu. La República Txeca té més a prop la classificació per a l'Eurocopa del 2012.