Sebastian Vettel està tenint un final d'etapa tortuós amb Ferrari (Reuters)
Motor

Polèmica a Ferrari: Mattia Binotto qualifica Sebastian Vettel de "segon pilot"

El director de Ferrari respon amb cruesa a l'excampió del món després que posés en dubte que tingués els mateixos recursos que Charles Leclerc

Mal ambient a Ferrari quan el Mundial de Fórmula 1 arriba aquest cap de setmana a Imola, el circuit que es troba més a prop de la seu de la "Scuderia". Tot prové dels comentaris que va fer Sebastian Vettel en referència a la seva decebedora actuació a Portimao respecte al seu company Charles Leclerc. El pilot alemany va suggerir que potser el seu cotxe no portava les mateixes especificacions que les del monegasc.

El director de l'equip, Mattia Binotto, va reaccionar amb rapidesa, dient que no hi havia diferencies entre els dos cotxes, i va declarar el següent al canal de televisió Sky Sports:

"Espero que en Sebastian es pugui classificar millor en la graella de sortida d'Imola, i que sigui capaç de demostrar del que es capaç durant la carrera. En Charles és realment un pilot molt bo, però potser esperes una mica més del segon pilot."

Vettel no va passar a la Q3 en el Gran Premi de Portugal, mentre que Leclerc va aconseguir sortir quart. En la carrera, el monegasc també va acabar en el quart lloc, mentre que Vettel es va classificar desè.

El pilot alemany va anunciar abans de l'estiu que deixaria Ferrari en acabar la temporada, i més endavant va fitxar per Racing Point, que l'any que ve serà Aston Martin. En aquests moments ocupa el tretzè lloc en el Mundial, mentre que Leclerc és cinquè amb 57 punts més

Anar al contingut