Espanyol

Pochettino demana prudència a la plantilla per encarar el partit de Copa contra el Valladolid

El central Raúl Rodríguez, fitxat aquest estiu de la Grama, i el lateral esquerre Víctor Álvarez, que ja van tenir minuts en la pretemporada, han entrat en la convocatòria de Mauricio Pochettino per al partit de Copa del Rei contra el Valladolid. L'entrenador de l'Espanyol, per contra, no comptarà amb els serveis de David García, que no s'ha recuperat a temps d'unes molèsties al soli dret. En principi, Dídac en serà el relleu a l'equip inicial davant el Valladolid. Pochettino ha demanat prudència a la plantilla blanc-i-blava, tot i els bons resultats aconseguits darrerament.

Actualitzat
L'entrada del lateral esquerre Víctor Álvarez està condicionada per les molèsties que té el segon capità de l'Espanyol, mentre que el central Raúl Rodríguez ja es va entrenar durant la pretemporada amb el primer equip i, malgrat que és molt jove, Mauricio Pochettino sap perfectament què pot aportar al conjunt blanc-i-blau.

La llista de convocats la completen Kameni, Javi Márquez, Dídac, Víctor Ruiz, Baena, Callejón, Luis García, Verdú, Javi López, Osvaldo, Forlín, Sergio García, Iván Alonso, Cristian Álvarez, Jordi Amat, Álvaro Vázquez, Molina, Raúl Rodríguez i Víctor Álvarez.

El tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, no es refia del Valladolid i malgrat el bon moment de l'equip català en Lliga ha demanat prudència i responsabilitat als futbolistes perquè no es deixin portar per l'eufòria i rematin l'eliminatòria, encarrilada després del 0-2 de l'anada. "La nostra obligació és ser realistes i tenir els peus a terra. Demà tenim un partit de Copa que no està liquidat, malgrat l'avantatge de dos gols. S'ha de ratificar, el Valladolid ens ho posarà molt complicat i sortirem al camp al 120%", ha explicat el tècnic.

La possible poca assistència de públic a Cornellà-el Prat no preocupa Pochettino: "Un dimarts, a les 22.00 hores i amb fred pot crear un ambient que no sigui l'idoni, encara que això no ens ha d'importar. Nosaltres hem de sortir a donar el màxim i no podem pensar que està tot fet, seria un error pensar d'aquesta manera". Pochettino ha insistit que la prudència ha de ser la màxima de la plantilla blanc-i-blava: "La meva feina és la de mantenir la concentració. No hem aconseguit absolutament res, encara que estem en un bon camí".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut