Gerard Piqué i Neymar en una imatge d'arxiu
Gerard Piqué i Neymar en una imatge d'arxiu
Futbol

Piqué anuncia que Neymar s'afegeix al joc de la Kings League

El jugador del PSG tindrà un equip propi a la competició de Gerard Piqué, que s'expandeix a Amèrica del Sud

Redacció Esport3Actualitzat

Diuen que els testos s'assemblen a les olles i, seguint aquesta dita, la Kings League és, com Gerard Piqué, una capsa de sorpreses. Després d'una exitosa primera edició de la competició creada per l'exjugador del FC Barcelona, tothom pensa en el futur de la Kings League.

A curt termini hi haurà l'edició femenina, amb la Queens League, però Piqué ja pensa en més novetats per seguir enganxant els aficionats al futbol. De moment, la competició ha aconseguit omplir ni més ni menys que el Camp Nou, amb més de 92.000 aficionats, que han seguit en directe la final four.

La jornada ha estat plena d'espectacle i, enmig de tota la bogeria, Gerard Piqué ha anunciat una de les sorpreses que depara el futur. I és que el jugador del PSG Neymar Jr. tindrà un equip propi a la Kings League. El més sorprenent, però, és que Neymar tindrà un equip a l'edició que es farà al Brasil, cosa que significa que la competició s'expandeix a Amèrica del Sud.

Per anunciar-ho, la Kings League ha fet un vídeo estil tràiler d'una pel·lícula on es pot veure com Neymar segresta Gerard Piqué i li demana un equip a la Lliga. El vídeo finalitza amb l'espectacular arribada en helicòpter del president de la Kings League a l'Spotify Camp Nou.

ARXIVAT A:
Gerard PiquéKings League
Anar al contingut