Bàsquet

Pesic: "No és un fracàs, hem jugat contra un gran equip"

L'entrenador serbi del Barça considera que el seu equip no ha estat al nivell esperat i que els valencians han merescut la victòria

Actualitzat

L'entrenador del Barça, Svetislav Pesic, ha assegurat que la derrota del seu equip contra el València Basket als quarts de final de Copa no és un fracàs i considera que els valencians han merescut la victòria.

"No és un fracàs. És un partit que hem jugat contra un gran equip. Ningú pot garantir que el Barça guanyi tots els partits. Tots els jugadors han donat el màxim nivell, és una victòria merescuda d'un rival que juga un bàsquet d'un gran nivell. Ni més ni menys".

El tècnic serbi ha admès que el seu equip ha estat massa irregular i que no han estat al nivell necessari per guanyar un partit d'aquesta exigència.

"Com tothom ha vist, el València ha merescut aquesta victòria. Si s'analitza un partit complet, des de l'inici fins al final hem estat durant tot el partit més irregulars. Intentem jugar una i altra vegada, però no hem estat al nivell que es necessita tenir en una oportunitat com aquesta".

L'ala pivot de Tàrrega, Pierre Oriola, ha admès que han de millorar de cara a la resta de temporada i ha qualificat de putada la sorprenent eliminació del contra el València.

"Ens hem d'aixecar, hem de reflexionar, hem de millorar. Evidentment queden molts mesos de competició, però és una putada."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut