Michael Phelps, amb un aspecte molt canviat a la portada de la revista "Sports Illustrated"
Natació

Phelps confessa que va passar per "moments foscos" i que va tenir la sensació que "no volia viure més"

El nedador nord-americà assegura en una entrevista a la revista "Sports Illustrated" que després de ser arrestat per la policia conduint sota els efectes de l'alcohol, va passar els pitjors moments de la seva vida

Actualitzat

El nedador nord-americà Michael Phelps, l'esportista amb més medalles olímpiques de la història, ha confessat en una entrevista a la prestigiosa revista "Sports Illustrated" que va passar per uns "moments foscos" en els quals no tenia ganes de viure després de ser detingut el passat 30 de setembre del 2014 conduint sota els efectes de l'alcohol.

Phelps, que va passar quatre dies sencers tancat a la seva casa de Baltimore després d'aquest incident, ha revelat que va tenir la sensació que "no volia viure més". "Honestament vaig pensar que, tal com anava, es trauria la vida", explica el que ha estat l'entrenador de tota la vida de Michael Phelps, Bob Bowman.

Després d'això, el tauró de Baltimore va ingressar en un centre de rehabilitació a Arizona durant 45 dies per tractar els seus problemes amb l'alcohol, ja que no era la primera vegada que era detingut per conduir ebri. El nord-americà ha reconegut que ho va passar molt malament durant la seva etapa al centre. "Va ser quan més por he sentit en la meva vida", ha explicat el guanyador de 22 medalles en els tres Jocs que ha disputat -Atenes, Pequín i Londres-.

Tot i haver-se retirat després dels Jocs de Londres 2012, Phelps va decidir tornar als entrenaments i a l'abril va tornar a la competició. El seu estat físic és cada dia millor. "No he pres ni un glop d'alcohol ni ho faré", assegura Phelps, que s'està preparant a consciència pels Jocs de Rio 2016. "El meu greix corporal s'ha rebaixat significativament. Estic més prim que mai. Els resultats hi són perquè he treballat, m'he recuperat, he dormit i m'he cuidat més que mai", conclou.

Anar al contingut