Svetislav Pesic assegura que el Barça, aquesta temporada, té opcions de lluitar pel títol (EFE)
Lliga Endesa

Pesic, amb tot cap a Madrid: "Lluitarem, tenim les nostres armes"

L'entrenador del Barça Lassa afronta amb optimisme el primer duel del play-off pel títol de la Lliga ACB. El serbi també ha tingut unes paraules d'elogi cap a Marc Gasol i ha desvelat que va ser un dels seus descobridors

Actualitzat

Quan falten poc més de 24 hores perquè el Barça Lassa s'enfronti amb el Reial Madrid en el primer assalt del play-off pel títol de la Lliga Endesa, l'entrenador blaugrana, Svetislav Pesic, ha comparegut davant dels mitjans per explicar quines són les sensacions de l'equip amb què van al Wizink Center:

"Les victòries anteriors no importen si es juga contra un equip tan competitiu i amb l'experiència que té el Madrid. Nosaltres tampoc estem malament. Però això ja forma part del passat i en l'esport només compta el present i el futur."

 

Pesic té molt clar que no serà gens fàcil imposar-se al conjunt de Pablo Laso, però mostra total confiança en el caràcter que exhibiran els seus homes aquest dissabte a la pista madrilenya:

"Molts dels nostres jugadors jugaran la final per primera vegada i la major part de la plantilla del Madrid ja l'ha jugat. Això potser els pot ajudar, però nosaltres tenim les nostres armes. Tenim ganes i lluitarem. Anirem a jugar el nostre bàsquet."

 

Pesic també ha tingut unes paraules d'elogi cap a l'home del dia, Marc Gasol, amb qui va compartir experiències abans que el de Sant Boi fes el salt a l'NBA.

"El seu primer trofeu el va guanyar amb mi a Girona, l'Eurocopa. I, després de no sé quants anys, el següent ha estat l'NBA. És grandíssim per a ell. Estic orgullós d'en Marc."

 

Sobre el mitjà del germans Gasol, Svetislav Pesic s'ha penjat la medalla de ser el seu descobridor un dia que el va veure jugar al Palau Blaugrana quan el serbi dirigia l'equip en la seva primera etapa com a entrenador del Barça:

"Jo no sabia que era el germà d'en Pau. Em vaig apropar per preguntar-li perquè vaig veure-li un gran talent i els seus amics em van dir que era el germà d'en Pau. Li vaig preguntar si volia jugar a alt nivell i em va dir que, si podia, sí.

Ens vam trobar amb ell i el seu pare un dia després. Em van preguntar si creia que podria jugar algun dia en el primer equip i vaig dir que sí. No sabien si seguir la seva carrera en una Universitat nord-americana (Marc Gasol va anar a l'institut a Memphis) o bé acceptar l'oferta del Barça. Als dos dies, el seu pare em va trucar per dir-me que jugaria al Barça."

 

ARXIVAT A:
Marc Gasol
Anar al contingut