Pepe Martí afronta amb ambició la seva segona temporada (pepemartiofficial.com)
Motor

Pepe Martí prepara l'F3 als Emirats Àrabs

El pilot català, de només 16 anys, podria pujar de categoria després de destacar en la seva estrena a l'F4

Pepe Martí arrencarà el cap de setmana que ve la seva segona temporada en monoplaces i participarà en el Campionat dels Emirats Àrabs de Fórmula Regional, una categoria intermèdia entre l'F4 i l'F3, en què els pilots preparen la pròxima temporada en la Fórmula 3, que es disputa paral·lelament al Mundial de Fórmula 1.

Martí és la gran promesa de l'automobilisme català en l'apartat dels monoplaces, després d'haver debutat la temporada passada en l'F4, amb només 15 anys. En aquesta categoria va obtenir 3 victòries i 13 podis.

El pilot barceloní participarà en les cinc reunions de tres curses cada una que es disputaran a Abu Dhabi i Dubai. Ho farà integrat en l'equip Pinnacle Motosport i tindrà com a company l'holandès Danilo van Hoof, considerat en el seu país com el successor de Max Verstappen, i que va ser precisament el guanyador de l'F4 de la temporada passada. En aquesta competició, Martí es trobarà com a rivals pilots com Arthur Leclerc, germà de Charles, pilot de Ferrari, i que va ser un dels protagonistes del passat campionat oficial de l'F3, o amb Sebastián Montoya, fill de l'exguanyador de curses d'F1 Juan Pablo Montoya, i amb Dino Beganovic, pilot suec de l'Escola Ferrari, molt promocionat per l'equip italià.

Pepe Martí està a l'espera que es doni a conèixer la formació dels equips que participaran en el pròxim Campionat d'F3 que començarà a Bahrain coincidint amb el debut del Mundial de Fórmula 1. És molt possible que el pilot català continuï amb l'equip Campos, amb qui ja va fer el passat Campionat d'F4, on va acabar tercer.