Guardiola és un dels 10 candidats al premi The Best com a millor entrenador de la temporada 19-20 (Reuters)
Futbol

Pep Guardiola, candidat al premi The Best al millor entrenador

El tècnic de Santpedor va guanyar la passada temporada una de les Premier Leagues més disputades dels últims anys amb el Manchester City

Actualitzat

Pep Guardiola és un dels deu candidats que opten al premi The Best de la FIFA al millor entrenador de la temporada 2018-2019 en el futbol masculí.

A la llista, a banda de l'entrenador català, també hi destaquen noms com els de Mauricio Pochettino, Marcelo Gallardo, Ricardo Gareca, Adenor Leonardo Bacchi "Tite" o Jurgen Klopp, campió de la Lliga de Campions amb el Liverpool.

Pochettino va portar el Tottenham a la final de la Champions, Gallardo va triomfar amb el River Plate a la Libertadores, Gareca va ser finalista de la Copa Amèrica amb la selecció del Perú, on "Tite" va aixecar el trofeu amb el combinat del Brasil.

Els altres rivals de Guardiola són Djamel Belmadi, seleccionador d'Argèlia, Didier Deschamps, seleccionador de França, Fernando Santos, seleccionador de Portugal i Erik ten Hag, entrenador de l'Ajax.

 

Pel que fa a la llista d'entrenadores i entrenadors de futbol femení, destaca la presència de la seleccionadora nord-americana Jill Ellis que va portar el seu equip a conquerir el Mundial de França, així com Antonia Is, que va porta la selecció espanyola sub-17 a guanyar el campionat europeu sub-17. La llista està formada per:

Milena Bertolini (Selecció d'Itàlia)

Jill Ellis (Selecció dels Estats Units)

Peter Gerhardsson (Selecció de Suècia)

Futoshi Ikeda (Selecció de Japó sub-20)

Antonia Is (Selecció d'Espanya sub-17)

Joe Montemurro (Arsenal)

Phil Neville (Selecció d'Anglaterra)

Reynald Pedros (Lió)

Paul Riley (North Carolina Courage)

Sarina Wiegman (Selecció d'Holanda)

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut