Reial Madrid

Pellegrini confessa que al Madrid no hi tenia cap poder de decisió i carrega contra Florentino Pérez

Manuel Pellegrini encara continua ressentit després d'abandonar la banqueta del Reial Madrid al final d'aquesta passada temporada per deixar el seu lloc al portuguès José Mourinho. En una entrevista a la revista "Sábado" del diari "El Mercurio", el tècnic xile ha confessat que al club blanc "no hi tenia ni veu ni vot" i que va haver de marxar "per la decisió d'un president que va mal interpretar les coses". "Si hagués guanyat la Lliga potser estaria fora", ha assegurat Pellegrini en la primera vegada que dóna detalls de la seva curta etapa al Reial Madrid.

Actualitzat
L'entrenador xilè ha admès que pensava que la seva trajectòria al club blanc seria més llarga. "No per arrogant, sinó per la meva capacitat, perquè tenia molta convicció en el que faria", ha confessat. L'Enginyer, com el coneixen al seu país, ha reiterat que sota la seva direcció el Madrid va fer "la millor Lliga de la seva història", però que no van guanyar el títol "perquè hi ha un gran club que és el Barcelona".

Tot i les esperances dipositades després dels fitxatges de Cristiano Ronaldo i Kaká, el Madrid va ser incapaç de trencar dues temporades sense títols, un fet que va acabar de condemnar Pellegrini a deixar el seu lloc. "No vam guanyar la Champions perquè no hi havia una plantilla estructurada per guanyar-la i aquí hi va haver la meva principal discrepància amb el president", ha afegit, al mateix temps que ha admès que en la Copa del Rei ho van fer "molt malament". "Va ser una vergonya de la qual em sento totalment responsable", ha afegit.

Sobre Florentino Pérez, Pellegrini ha confessat que es va produir un distanciament des de l'inici. "Teníem una diferència d'opinió respecte a la confecció de la plantilla. Va vendre jugadors que jo considerava importants", ha afirmat en clara al·lusió als holandesos Arjen Robben i Wesley Sneijder, traspassats al Bayern de Munic i l'Inter de Milà per fer caixa en contra del criteri de l'entrenador.

"Quan hi ha una diferència amb el president qui se'n va és l'entrenador", ha reconegut Pellegrini, que ha assegurat que la seva marxa es va produir només per decisió de Florentino Pérez, ja que tenia el suport de tota la direcció tècnica, encapçalada per Jorge Valdano, i del 80% dels aficionats del club. Del seu acomiadament, el xilè s'ha mostrat dolgut amb les formes. "Ho sabia un mes abans. Van esperar molt per fer-lo, perquè volien tenir assegurat l'altre tècnic abans d'acomiadar-me. Al matí el president va fer una conferència de premsa per dir que s'acabava el contracte. I a la tarda em van trucar per fer-me la liquidació", ha conclòs.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut