Madrid

Pellegrini diu que no parlava amb Florentino des del mes d'agost i que ell comptava amb Sneijder i Robben

Manuel Pellegrini, ja exentrenador del Reial Madrid, va trencar ahir el silenci al programa "El larguero", de la Cadena Ser. El tècnic va dir que està convençut que si haguessin guanyat la Lliga també l'haurien fet fora. Segons el xilè, un dels motius pel qual no tenia bona sintonia amb el club blanc era perquè ell volia que es quedessin Sneijder i Robben, però a ell mai ningú li va preguntar les seves preferències. Sobre la seva relació amb Florentino Pérez, Pellegrini va dir que "no parlo amb ell des del mes d'agost. M'hauria agradat conèixer-lo més com a president i ell a mi com a tècnic. Jo a ell no el conec ni com a persona ni com a president".

Actualitzat
Tot i així, Pellegrini es mostra satisfet per la seva feina: "Deixo una feina important feta, però el president té tot el dret del món a canviar la direcció tècnica del club."

El ja exentrenador del Reial Madrid va assegurar que "esperava fa molt de temps" la seva destitució, i va explicar que el president Florentino Pérez "s'equivoca" en la presa de decisions pel que fa a fitxatges, tot i que assegura que està "agraït" per haver-li donat l'oportunitat de dirigir l'equip. "Quan vegi el president li donaré la mà i he de dir que per a mi és un orgull haver estat entrenador del Reial Madrid."
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut