Pedro Munitis abandona el Sabadell després de quedar-se a un pas del play-off (@CESabadell)
Primera RFEF

Pedro Munitis no continuarà com a entrenador del Sabadell

L'adeu del cantàbric serà, presumiblement, l'únic canvi de tècnic entre els quatre equips catalans de la categoria de bronze

Redacció Esport3Actualitzat

El primer canvi a les banquetes catalanes de la Primera RFEF de cara a la pròxima temporada ja és una realitat. Segons va avançar el periodista Ángel García a la seva pàgina web "Cazurreando" i ha pogut confirmar Esport3, Pedro Munitis no continuarà com a tècnic del Centre d'Esports Sabadell la pròxima temporada.

El cantàbric, que va treure l'equip del descens amb la millor ratxa històrica a la tercera categoria, però va deixar escapar la classificació per al play-off en els dos últims partits, no ha acceptat l'oferta de renovació que li havia presentat el club arlequinat. Així, a hores d'ara, els vallesans són un dels tres equips de la categoria que encara busquen entrenador. A això s'hi afegeix el fet que el Sabadell també busca director esportiu, i que el secretari tècnic, Miguel de Hita, acaba contracte el 30 de juny, tot i que el club vol que continuï.

Continuïtat a les altres tres banquetes catalanes

D'altra banda, segons han publicat el "Diari de Tarragona" i el "Diari Més", la continuïtat de Raül Agné al Nàstic és un fet i en els pròxims dies s'ha de fer oficial, juntament amb la del director esportiu, Sergi Parés. Tots dos, de fet, ja estan dissenyant la configuració de la plantilla per a la pròxima temporada.

Al Barça B, tot i els constants rumors sobre un relleu, Sergi Barjuan té un any més de contracte i a hores d'ara no hi ha senyals que es pensi en un canvi.

I al Cornellà, Gonzalo Riutort, el tècnic que va aconseguir l'agònica salvació de l'equip verd, va renovar fa un parell de setmanes. El club del Baix Llobregat, però, continua treballant per trobar un estadi per jugar la pròxima temporada. La normativa de l'RFEF ja no li permet fer-ho sobre gespa artificial i l'ens federatiu no té cap intenció de plantejar una nova moratòria, com havien reclamat alguns clubs. De moment, el Cornellà no ha trobat cap recinte adequat a les seves necessitats i que satisfaci els socis.

Anar al contingut