Riqui Puig no vol marxar cedit i es queda al Barça
Barça

Pedri tindrà dorsal del primer equip i a Riqui Puig n'hi assignen un del filial

Tots dos jugadors estaran en la dinàmica del primer equip, però el de Matadepera mantindrà el dorsal 28 i podrà jugar amb el B

Redacció Esport3Actualitzat

A dos dies de l'estrena a la Lliga, es va perfilant la plantilla del Barça de Ronald Koeman per afrontar la temporada 2020-21. Tot i que el mercat es tanca el 5 d'octubre i fins aleshores encara hi poden haver entrades i sortides, l'atribució de dorsals dona pistes de per on poden anar els trets. Pel que fa als joves, Pedro González, "Pedri", tindrà el dorsal 16 i, per tant, serà jugador del primer equip a tots els efectes.

No pot dir el mateix Riqui Puig, que es quedarà amb el dorsal 28, un dels que pertanyen als jugadors del filial. En la mateixa situació es trobarà el central Ronald Araujo, tot i que a final de la temporada passada el president, Josep Maria Bartomeu, va assegurar que tots dos pujaven al primer equip. Tant l'un com l'altre continuaran en la dinàmica del primer equip, però amb la particularitat que podran jugar amb el filial. També el porter Iñaki Peña mantindrà dorsal del filial, igual que Juan Miranda, que després de la seva bona pretemporada amb el Barça B es queda en principi com a tercer lateral esquerre, si no sorgeix una oferta convincent en el tram final de mercat.

Cal recordar que Ronald Koeman va recomanar a Riqui Puig que marxés cedit per tenir minuts, però el jugador de Matadepera va preferir quedar-se al club blaugrana. 

 

Anar al contingut