Pedri, en una imatge d'arxiu (Foto: @fcbbarcelona_es)
Barça

Pedri: "Els joves tenim ganes de menjar-nos el món"

En una trobada amb mitjans xinesos, el davanter canari ha passat revista als seus primers mesos al Barça. Explica que, després dels entrenaments, es queda amb els preparadors per millorar en l'aspecte físic

Redacció Esport3Actualitzat

Pedri és una de les sorpreses agradables de la temporada en clau blaugrana. El migcampista canari s'ha convertit en un fix de les alineacions de Koeman i, tot i la seva joventut, està responent a la confiança del neerlandès amb bones actuacions. En una trobada amb mitjans xinesos, Pedri explica que el salt des del Las Palmas a Barcelona ha estat força senzill.

Des del primer dia em vaig adaptar bé, perquè el Barça és el club on volia estar. Amb l'ajuda del meu germà, que ha vingut a Barcelona, tot ha estat més fàcil. Jugar bé és més senzill si estàs rodejat de bons jugadors, que t'acaben fent millor. Ara treballo per evadir-me dels elogis i poder guanyar títols amb aquest club. És un somni.

El canari desvela que un dels aspectes on més està millorant és el físic:

Estic centrat en això i hi estem treballant. Després dels entrenaments, em quedo a fer feina amb els preparadors físics per millorar en aquest sentit.

Explica que la demarcació on gaudeix més és la de mitjapunta, però que no té problemes per jugar on toqui.

M'agrada més jugar de mitjapunta, però m'adapto al que vulgui l'entrenador. És el que hauríem de fer tots i així li donaríem més opcions a Ronald Koeman. El míster està demostrant molta confiança amb els joves i nosaltres l'hem de correspondre amb bones actuacions. Els joves tenim ganes de menjar-nos el món i progressar.

Pedri admet que li faria il·lusió que Luis Enrique el convoqués per jugar amb la selecció absoluta, però toca de peus a terra i entén que ara mateix el seu combinat és el sub-21. Amb més actuacions com les que està duent a terme, però, no seria d'estranyar que es convertís en un habitual de l'absoluta.

Anar al contingut