Pedri intenta superar Pina durant el partit contra l'Alabès (reuters)
Barça

Pedri: "Amb Xavi ens endurem moltes alegries"

El migcampista canari mostra la seva confiança en el projecte blaugrana i la seva admiració cap a l'entrenador

Actualitzat

La seva tornada a l'equip ha demostrat la gran importància que té Pedri González per al Barça. El jugador més utilitzat la temporada passada havia encadenat lesions que li van impedir tenir continuïtat en la primera meitat del present exercici, però, un cop recuperat, ha marcat diferències. El migcampista canari transmet el seu optimisme en una entrevista concedida a la revista GQ, on es desfà en elogis cap a Xavi, el seu nou entrenador.

"Com a barcelonista, és un orgull tenir-lo d'entrenador; com a futbolista i migcampista, és un privilegi. No coneixia personalment Xavi i, tot i que no en tenia cap dubte, en el dia a dia està demostrant que en sap de futbol com pocs. Tinc clar que tots aprendrem i millorarem al seu costat, tant en l'aspecte personal com en el grupal. Amb ell i amb l'equip que s'està formant ens endurem moltes alegries."

Pedri ha passat un petit calvari en forma de lesions, però afirma que ha aprofitat el temps:

"Aquests mesos aturat m'han ajudat a madurar, a veure en què he de treballar i millorar i a adonar-me que tot ha anat molt de pressa i he estat un privilegiat. Però, òbviament, no em penedeixo de res del que m'ha passat ara. No canviaria res."

 

Anar al contingut