Pedersen, eufòric en l'arribada a Talavera de la Reina (EFE/Javier Lizón)
Ciclisme

Pedersen guanya una etapa sense perill per al líder, Evenepoel

Tercera victòria per al danès Mads Pedersen en la Vuelta 2022. Remco Evenepoel, el líder destacat, defensarà demà el mallot vermell en l'última gran etapa abans de l'arribada de diumenge a Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

L'antepenúltima etapa de la Vuelta 2022, amb sortida i arribada a Talavera de la Reina, no ha significat cap entrebanc per al jove Remco Evenepoel, líder de la general amb poc més de 2 minuts d'avantatge sobre el mallorquí Enric Mas. La doble pujada al coll del Piélago no ha generat angúnies al belga, i tot s'ha decidit a l'esprint.

Un esprint dominat per Mads Pedersen del Trek-Segafredo, ja conegut amb el pseudònim de "Verdersen", pel color del maillot que l'acredita com a líder de la regularitat. Pedersen ha agafat un avantatge suficient per superar el britànic Fred Wright, a qui han faltat un parell de metres per caçar Pedersen. És la tercera victòria del danès en la present Vuelta.

També en té tres Evenepoel, que demà en l'antepenúltima etapa amb final al port de Navacerrada, té el darrer desafiament. Una etapa de muntanya, que si supera, significarà la primera gran volta per al ciclista del Quick-Step, amb només 22 anys. 

ARXIVAT A:
La Vuelta
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut