Mads Pedersen entrant com a vencedor.
Mads Pedersen entrant com a vencedor. (Foto: EFE)
Ciclisme

Mads Pedersen guanya la 13a etapa de la Vuelta i Evenepoel continua líder

El mallot verd s'imposa en l'arribada a l'esprint a Montilla, mentre que Remco Evenepoel no cedeix cap segon respecte a Roglic i Mas

Redacció Esport3Actualitzat

Victòria per a Mads Pedersen en la tretzena etapa de la Vuelta, que arrancava a Ronda (Màlaga) i finalitzava a Montilla (Còrdova). Un grup de tres ciclistes ha estirat la cursa a l'inici amb l'intent de buscar una escapda que els apropés a la victòria, però a pocs quilòmetres del final, el pilot els ha caçat i l'ha cursa s'ha decidit a l'esprint.

El mallot verd ha tret la calculadora i no ha fallat a l'hora de rematar. El segon lloc ha estat per al francés Bryan Coquard (Cofidis) i ha tancat el podi l'alemany Pascal Ackermann (UAE Emirates). Primoz Roglic ha buscat la victòria d'etapa en els darrers metres, però no ha pogut culminar amb èxit. Al final, ha creuat la línia de meta en novena posició

A la general, cap canvi significatiu. Remco Evenepoel no cedeix i manté als seus immediats perseguidors a ratlla. Per darrere del belga shi situa Primoz Roglic, a 2 minuts i 41 segons. i en tercera posició, Enric Mas, a 3 minuts i 3 segons. Per sobre de la barrera dels 4 minuts, hi ha els espanyols Carlos Rodríguez (Ineos) i Juan Ayuso (UAE Emirates).

El barceloní ha donat positiu per Covid aquest matí, però ha pogut disputar l'etapa. Segons el metge de l'equip, Ayuso és asimptomàtic i a l'analitzar la seva PCR la càrrega viral era molt baixa. De totes maneres, l'equip seguirà la seva evolcuió. 

ARXIVAT A:
La Vuelta
Anar al contingut