Remco Evenepoel entrant guanyador a la divuitena etapa de la Vuelta (EFE)
Remco Evenepoel entrant guanyador a la divuitena etapa de la Vuelta (EFE)
Ciclisme

Cop d'autoritat de Remco Evenepoel a la Vuelta

El belga del Quick-Step ha rematat la tasca del seu equip després de sobreviure als atacs d'Enric Mas, que ho ha provat fins al final

Redacció Esport3Actualitzat

Remco Evenepoel s'ha imposat en la divuitena etapa de la Vuelta entre Trujillo i l'alt de Piornal (192 km). El líder de la general ha fet un pas endavant per coronar-se com a vencedor de la ronda espanyola. A l'últim port, de primera categoria, s'han vist diversos atacs d'Enric Mas per intentar deixar enrere el belga, però Evenepoel no ha tremolat en cap moment. El mallorquí no s'ha pogut desempallegar del mallot vermell, que finalment l'ha acabat superant en l'esprint final.

Enric Mas no es dona per vençut a la Vuelta i avui ha creuat la línia de meta en segona posició. Robert Gesink, que ha rodat molts quilòmetres en el grup d'escapats, ha acabat tercer.

Evenepoel, a tres passos de la glòria

A la general, Evenepoel manté 2 minuts i 7 segons de diferència sobre Enric Mas, i el barceloní Juan Ayuso escala fins a la tercera plaça per tancar el podi.

Jay Vine abandona la Vuelta

Una caiguda en el quilòmetre 21 ha deixat fora de cursa el líder de la muntanya. L'australià ha sumat dues victòries a la Vuelta: Pico Jano i la Fancuaya. Amb Jay Vine fora de combat, Richard Carapaz li pren el relleu i es postula com el màxim candidat a endur-se el premi de millor escalador un cop s'arribi a Madrid.

Carlos Rodríguez i Mads Pedersen també s'han vist involucrats en l'accident. L'espanyol i el danès han sigut atesos pels serveis mèdics des del cotxe i han pogut continuar l'etapa.

ARXIVAT A:
La Vuelta
Anar al contingut