Final accidentat a la 16a etapa de la Vuelta amb Roglic com el més damnificat (EFE)
Final accidentat a la 16a etapa de la Vuelta amb Roglic com a major damnificat (EFE)
Ciclisme

Victòria de Mads Pedersen en un final accidentat

El danès del Trek-Segafredo suma la seva segona victòria a la Vuelta a Espanya i referma el mallot verd mentre que Evenepoel punxa i Roglic cau per terra en els darrers metres

Redacció Esport3Actualitzat

Els últims tres quilòmetres de la setzena etapa de la Vuelta (Sanlúcar de Barrameda-Tomares) no han deixat indiferent a ningú. Quan els esprínters preparaven el moment ideal per llançar l'atac definitiu, s'han vist sorpresos per un atrevit Primoz Roglic. L'eslovè del Jumbo ha seleccionat el pilot i ha buscat la victòria d'etapa, però una caiguda en els últims metres l'han privat del triomf final, que ha estat per a Mads Pedersen.

Roglic s'ha pogut reincorporar i ha travessat la línia de meta ensangonat i amb certs símptomes de dolor al braç i al genoll dret. L'eslovè, exhaust, ha protagonitzat unes de les imatges de la Vuelta. Caldrà veure com evoluciona el seu estat físic pel que resta de la ronda espanyola. Finalment, els jurat tècnic li ha donat el temps dels primers classificats, ja que la caiguda ha passat a menys de tres quilòmetres de l'arribada.

ARXIVAT A:
La Vuelta
Anar al contingut