Badosa es revenja de Dart i manté viva Espanya a la United Cup
Paula Badosa representant Espanya en un partit a la United Cup (EFE)
Tenis

Paula Badosa i la seva negativa als Estats Units: "Sempre m'he sentit espanyola"

La tenista begurenca va haver de triar entre representar Espanya o el país nord-americà

Redacció Esport3Actualitzat

La begurenca Paula Badosa ha ofert una entrevista al diari Marca en què ha explicat la decisió que va haver de prendre en els inicis com a tenista professional. La catalana, nascuda a Nova York, va rebre la proposta dels Estats Units de competir per al seu país. Entre Espanya i el país nord-americà, però, ho va tenir molt clar. 

"No vaig dubtar mai perquè sempre m'he sentit espanyola."

Badosa va viure a Begur durant la infantesa, però també ho ha fet en moltes altres ciutats com Barcelona, Madrid o València. En aquest sentit s'ha definit com a "ciutadana del món". "M'encanta descobrir llocs nous i cultures diferents. Em fa ser més oberta", ha afegit.

Actualment, viu a Dubai, una decisió que ha justificat pels avantages que li dona.

"És una ciutat molt europea, moderna, amb un clima càlid tot l'any. Hi ha moltes jugadores per entrenar, moltes facilitats quant a instal·lacions esportives i un aeroport internacional ben connectat amb qualsevol part del món."

"És una ciutat semblant a Nova York, que mai dorm. Pots anar a la platja, a un centre comercial, de safari... Soc molt de platja, he crescut a prop del mar. També m'agrada anar al cinema, de compres, a menjar en un bon restaurant o gaudir de la piscina a casa."

La tenista, actual número 31 del món, ve d'arribar els quarts de final de Charleston. El seu proper torneig serà el WTA de Stuttgart. 

ARXIVAT A:
Paula Badosa
Anar al contingut