Paula Badosa supera la russa Shnaider a la tercera ronda de Charleston
Paula Badosa supera la russa Shnaider a la tercera ronda de Charleston (@CharlestonOpen)
Tenis

Paula Badosa no dona opció a Shnaider i ja és als quarts de final de Charleston

La begurenca s'ha mostrat molt sòlida i ha superat clarament la jove russa, que ha tingut problemes físics al segon set (6-1 i 6-3)

• Paula Badosa s'ha imposat per la via ràpida i ja és als quarts de final de Charleston. La catalana ha estat impecable davant la jove russa Diana Shnaider, de 19 anys, a qui no ha donat opcions en cap moment de posar-se dins el partit.
  • De fet, el primer set no ha tingut color. Badosa ha dominat de principi a fi per imposar-se per un contundent 6-1.
  • A la segona màniga, Shnaider s'ha mostrat més competitiva, però els problemes han aparegut per a la russa en forma de problemes físics. La jugadora ha necessitat l'assistència mèdica en dues ocasions. Malgrat tot, el seu nivell tenístic no s'ha vist perjudicat i el partit ha continuat igualat.
  • Amb el 4-3 al marcador, però, Badosa ha pogut trencar el servei de la seva rival i ha tancat el partit en la primera oportunitat (6-3)

Pegula, la rival

• Badosa tindrà una complicada rival als quarts de final. La catalana s'enfrontarà a l'heroïna local Jessica Pegula, número 3 del món, que ha derrotat Irina-Camelia Begu en un increïble partit. Pegula s'ha imposat en el primer set 7-5 i en el segon dominava 4-0, però llavors ha aparegut la millor versió de Begu.
  • La romanesa ha guanyat els 10 següents jocs per posar-se 7-5, 4-6 i 0-4 a favor, però Pegula ha guanyat sis jocs seguits per adjudicar-se el set definitiu (7-5, 4-6 i 6-4).