Pablo Machín
Pablo Machín, en una imatge d'arxiu
Futbol

Pablo Machín, nou tècnic de l'Alabès

L'equip basc ha anunciat aquest dimecres la contractació de l'exentrenador del Girona i de l'Espanyol, que va estar a punt de marxar a la Xina

Actualitzat

Ja és oficial. Pablo Machín entrenarà l'Alabès les dues pròximes temporades, segon ha anunciat aquest dimecres l'entitat vitoriana. D'aquesta manera s'acaba un dels culebrots de l'estiu, que feia referència al futur del tècnic sorià. Machín va estar mollt a prop de marxar al futbol xinès. De fet, ja s'havia compromès amb el Qingdao Huanghai, però la trucada a última hora de l'Alabès va fer que l'ex del Girona i de l'Espanyol, entre d'altres, fes un gir de 180 graus i es quedés a la Lliga espanyola.

Machín, que es va distingir per ascendir el Girona a Primera i per classificar-lo desè en la seva temporada de debut a la màxima categoria, ha encadenat dos projectes no gaire reeixits a la Lliga espanyola: la temporada 2018-19 la va començar amb el Sevilla, però va ser destituït el mes de març del 2019 després de l'eliminació de la Lliga Europa;  el mes d'octubre es va fer càrrec de l'Espanyol després de la destitució de Raúl Gallego, però va ser acomiadat al mes de desembre després que l'equip va sumar 5 punts de 30 possibles a la Lliga.

 

 

 

Anar al contingut