Pablo Machín, a la roda de premsa prèvia al partit de l'Espanyol contra el Ludogorets
ESPANYOL

Pablo Machín es planteja un pla B per a l'Espanyol de cara al duel contra Ludogorets

Machín dissenya un Espanyol de rotacions en el "supercomplicat" duel contra el conjunt búlgar, amb el liderat del grup de Lliga Europa en joc

Oriol VidalActualitzat

Tot confirmat: l'Espanyol saltarà dijous al Ludogorets Arena amb una gran majoria de suplents. Les rotacions estaven cantades, entre les baixes (Calero i Calleri, les més sonades) i els titulars que s'han quedat a casa (David López, Pedrosa i els dos Víctors, Gómez i Sánchez). Però Pablo Machín, sense esmentar el partit d'urgències de diumenge al Ciutat de València, ha estat clar:

"Hi haurà força canvis. Necessitem frescor i la millor versió de tots els jugadors. La meva obligació és aprofitar la plantilla llarga que tenim i, alhora, ser competitius. Tothom s'ho ha guanyat."

L'allau de canvis (als quals es podria sumar Naldo, que no ha fet la prèvia per una gastroenteritis) no implicarà que l'Espanyol s'oblidi del repte europeu. A Bulgària és en joc el liderat del grup de la Lliga Europa. I tot indica que peces importants, com el Chucky Ferreyra, no es perdran la cita:

"Ens hem de sentir uns privilegiats per jugar aquesta competició. Es va aconseguir una classificació històrica i ens toca respondre-hi. El Chucky? No el podem sobrecarregar, però necessitem gols. Els números diuen que som un equip amb poc 'punch' i que hem de generar moltes ocasions."

Davant, un Ludogorets que no perd des de l'estiu, que és el màxim golejador de tots els grups, amb vuit dianes, i que tan sols ha encaixat un gol, com ha destacat el tècnic sorià. La baixa del seu "killer", Claudiu Keserü, no varia l'escenari:

"Serà un rival supercomplicat. Estan acostumats a guanyar, tenen una inèrcia molt positiva i viuran un dels seus partits més importants de l'any a casa seva. Per experiència sé que en aquesta competició tots els partits fora són molt difícils."

A la roda de premsa prèvia també ha parlat Esteban Granero, que ha relativitzat el fet que l'Espanyol surti demà amb el pla B:

"L'objectiu és guanyar sempre. No hi ha temps per al relax en una lligueta de sis partits. Tenim il·lusió. Avui Europa és prioritària i divendres, secundària."

El madrileny ha subratllat que l'equip està bé emocionalment i amb ganes de confirmar la progressió vista davant el Vila-real.
ARXIVAT A:
Pablo Machín
Anar al contingut