Lliga de Campions

Ovrebo, l'àrbitre del Chelsea-Barça del 2009, reconeix que encara rep amenaces d'aficionats "blues"

L'àrbitre noruec Tom Henning Ovrebo, que va dirigir el Chelsea-Barça del maig del 2009, ha explicat que continua rebent amenaces per part d'aficionats de l'equip londinenc. El seu nom ha tornat a l'actualitat arran de la semifinal de la Lliga de Campions que enfrontarà Chelsea i Barça els pròxims 18 i 24 d'abril.

Actualitzat
En una entrevista al diari "The Guardian", Ovrebo s'ha avingut a reviure aquell partit del 5 de maig del 2009, el de l'Iniestazo a Stamford Bridge. L'àrbitre noruec reconeix que va cometre errors (els jugadors del Chelsea li van reclamar fins a quatre penals), però es disculpa admetent que "tots tenim partits bons i partits dolents".

Ovrebo, psicòleg de professió i que, amb 45 anys, continua dirigint partits a la lliga noruega, ha explicat que ho va passar malament per culpa de les amenaces de mort rebudes per part d'aficionats del Chelsea. "Encara continuen arribant-me tres o quatre correus electrònics cada any", ha comentat el col·legiat. No obstant això, Ovrebo assegura que manté la seva passió pel futbol i que, de ben segur, veurà per la tele el Chelsea-Barça del pròxim 18 d'abril.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut